tisdag 29 september 2009

Bilder från V 39

Här kommer lite bilder från förra veckans jobb.

Garageuppfarten har blivit klar, eller rättare sagt det som skall göras i år, vilekt innebär att man nu kan åka upp där utan att sjunka igenom sanden.


Lite panel har kommit upp på garagets framsida (syns dåligt).

Köket är färdigmålat så nu kan plattsättarna sätta upp kakel.


Kaklet är uppsatt i stora badrummet, dock så visade det sig att det fattas några plattor :-(. Vi fick då ringa Bauhaus (vilka är omöjliga att få tag i över telefon) och kolla upp om det fanns mer av detta kakel. Självklart så har de problem med leverantören och så vidare. När vi berättade att det var en hel del skadade plattor så har de nu lyckats beställa hem fler kartonger från ett annat Bauhaus varuhus. De ska återkomma när de har fått hem dessa kartonger. Alltid är det något som ska strula!!! Så här ser badrummet ut just nu.

Hur ska man kunna få allting rent och snyggt? Det är ju så stökigt och skitigt överallt att jag inte fattar hur vi ska kunna få rent allting. Fönster och kakel är skitigast eller så är det där det syns mest.
I söndags var vi en sväng på Villamässan och det var trevligt, både att få komma bort lite från byggarbetsplatsen samt att finna lite inspiration.
Vi har också bokat en weekend i Stockholm i december för att vila upp oss efter dessa slitsamma månader, det kommer att bli välbehövt. Nu jobbar vi bara denna vecka ut, sen väntar 4v semester (eller semester, dagar lediga från våra vanliga jobb iaf :-)).

2 kommentarer:

  1. Vad roligt, vårt kakel tog också slut och det var också köpt på Bauhaus och givetvis var det slut i Västerås så igår fick min man åka upp till Stockholm och hämta tre lådor vitt kakel :) Verkar som vi upplever samma sak. (Håller med dig om Bauhaus och svara i telefon, fick försöka måååånga gånger)
    /Paulina

    SvaraRadera
  2. hej! vad fint de blir..när ska ni flytta in? du undrade vilket tapet jag valt i sovrummet, vi målar allt vitt pga att jag inte kan välja tapet. mvh linda

    SvaraRadera