söndag 20 september 2009

Bilder från helgens arbete

Denna vecka har vi inte hunnit med allt som planerat. Vi har inte haft tid att jobba något med garaget och plattsättarna hann bara med att sätta in klinker i tvättstugan.

Vi har i veckan målat klart väggen bakom kaminen så att snickarna har kunnat sätta kaminen på plats och vi har grundmålat arbetsrummet. Väven är på plats i tvättstugan och den är målad. Snickarna har satt dit köket och balkongen så de är nu klara med vårt hus för tillfället. De återkommer senare för att sätta fast alla dörrkarmar när vi har lagt in golv på övervåningen.

I helgen har det målats som tusan. Vi hyrde en skylift och målade gavlarna. Väckarklockan ringde kl 6 i lör och kl 5 idag. ´Det blir långa dagar på bygget för att hinna med att måla allt och VI HANN!!! Jag har enorm träningsvärk och smärta i målararmen men nu är det mesta klart, bara panelen vid balkongen kvar.

Här kommer bilder!

Klinker och målad väv i tvättstugan.


Verandan, nu med dörrmatta och skoborste inhandlad. Väldigt välbehövligt då sandhögarna bara väller in annars.

Innanför entren (dörröppningen).

Trappan

Köket, det som återstår i köket ligger på oss att fixa. (förutom elen då).

De svarta vitvarorna på plats.
Hallen, sett från toan. Ingången längst bort är till köket och den till höger till vardagsrummet.

Blivande matplatsen och kaminen.


Väggen bakom är färdig målad.
Här målas det för fullt.

Halvvägs

Slutresultatet

8 kommentarer:

  1. Va fint ni får det......fin färg på huset! När beräknar ni att ni ska kunna flytta in??

    Ha det bra!

    Linda

    SvaraRadera
  2. Oj det va nästan som att se vårat blivande kök :-) Har inte börjat lägga upp det än, men er planlösning, luckor´, vitvaror är nästintill identiska med det vi ska ha :-) Kul kul att kunna se hur det typ blir :-)
    Lycka till med allt.

    SvaraRadera
  3. Hej. Jo det är skit kul. Vi bygger och bor på Åland. Lägg gärna ut bilder sen när det är klart. Mvh Cindy

    SvaraRadera
  4. Hej idag kom vårat hus ska lägga in lite bilder senare ikväll. Va kul att vi gjort ganska många lika val ser jag nu. Till jul är det meningen att vi ska kunna flytta in.

    SvaraRadera
  5. så skoj å se allt :) det blir jättebra det där syrran :)

    SvaraRadera
  6. Hej hej.....Hoppas allt är bra! Visar bilder på altantaket så småning om, inte riktigt klart än! Så fort det blir klart lägger jag upp bilder!

    Ha en trevlig helg! Kram

    SvaraRadera
  7. Det är väl möjligt att vi hunnit måla mer än er men invändigt ligger ni ju ljusår före oss, vi har inte ens avropat köket än...
    Ert hus ser mycket fint ut och jag längtar tills vi har lika mycket gjort inomhus vi också.
    /Uffe

    SvaraRadera
  8. Hei! Så kul å se hvordan deres hus blir til! Vi skal begynne å bygge nå i 09/10 og gleder oss veldig! Vi skal bygge et Borohus Västergötland, med endringer. Kul å se deres kjökken. Vi har også valgt hvitt kjökken med svarte hvitevarer. Ser superfint ut hos dere! Kommer til å titte innom her flere ganger! Hilsen Elin J

    SvaraRadera