måndag 12 oktober 2009

Bilder invändigt V 41

V 41 var vår första semestervecka av fyra och under denna vecka hann vi med att måla klart nästan alla väggar och tapetsera 3 av 4 rum. Här kommer lite bilder. Bilder på vad vi hann med utomhus kommer imorgon. Tack snälla pappa för all hjälp med tapetseringen!

Fondvägg i allrummet. Tapeten heter Plain 7525 och kommer från Borås Tapeter och den är härligt vinröd. Övriga väggar i allrummet är vita.

I hallen så har vi målat en vägg mörk mörk grå, den ser nästan svart ut.

I vårt sovrum så har vi samma tapet som i allrummet, Plain 7525 från Borås tapeter. Det är två väggar där som blivit tapetserade med denna och det är väggen mot allrummet där tv:n ska sitta samt här är väggen i garderoben. Övriga väggar är vitmålade.

Fondväggen som vetter mot allrummet. Uttag finns för tv:n.

I ena lillsovrummet har vi tapetserat denna fondvägg. Tapeten kommer från Borås tapeter och heter Garden 12967. Färgen syns tyvärr inte riktigt här, tapeten är grå och inte beige. Jätte fin, ytan är blank.
I det andra lillsovrummet är det inte färig tapetserat än så bilder kommer när det är klart.
Idag har vi även varit och beställt en ny soffa till allrummet. Det blir en Rambo 337cm bred soffa i svart/grå tyg. Kanon härlig!!! Till den blir det en svart/silver matta 140x200cm och ett vitt runt soffbord från Ikea. Har vi tur kommer leveransen före jul, har vi otur efter nyår. Soffbordet från Ikea har vi redan. Ska nu ut och leta tv-möbler, behöver en till vardagsrummet och en till allrummet.

2 kommentarer:

  1. Godmorgon!

    Ja, det är såå skönt att vara klar med målning och dyl. Bara lägga all energi på insidan nu i höst/vinter.

    Hos er händer det ju grejer för fullt, snart måste det vara inflytt.. Härligt!

    Är köket på plats?

    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Oj här händer saker... Blir ju superfint. E oxå inne på röd fondvägg i vardasrummet

    SvaraRadera