söndag 26 juli 2009

Vi nöter på

Denna vecka har vi nött på som vanligt. Just nu har vi påbörjat lite projekt både här och där. Inte att rekommendera! Vi har bl.a. jobbat med att plasta och sätta upp läkt i innertaket i garaget. Vi har också gjort en lucka in till garaget så att de snart kan komma och isolera garagetaket samt att vi har börjat med bärläkten på garagetaket. Vi bara måste ju bli klara med taket snart.

Vi har också provmålat 2 nyanser till av grått till fasadmålningen. Av de nyanser vi hade tidigare så har vi valt 2 till mittemellan dessa. Nu vet vi dock inte om vi ska gå på den som är den ljusare eller den mörkare. Skillnaden är inte stor men än dock en skillnad. Hur blir det när man målar stora ytor, känns färgen ljusare eller mörkare då? Jag tror att den kommer att kännas ljusare när färgen kommer upp på hela fasade, men det finns delade meningar om detta.


Här är luckan till garaget. Provisorisk lås.


Lite bärläkt på taket.


Innertaket i garaget. Plastat och läktat, inte helt klart men nästan. Vi har även börjat att sätta upp den ena porten, men vi kom inte längre än så här därför att vi behöver mer gips till innertaket för att kunna fästa regeln i taket.


Så här ser utsidan ut av vårt hus. Snickarna har denna vecka satt upp plåt och vindläkt på taket.



Bild på både vårt garage och hus. Svårt att få till en bra bild med alla träd ivägen :-)


Baksidan på huset inkl alllt skräp :-)

1 kommentar:

  1. oj va ni jobbar på! Fint blir det må jag säga!!!

    Kramar

    SvaraRadera