söndag 19 december 2010

Vinter snickrande V 50

Vinter har verkligen kommit för att stanna. Idag har det tok snöat hela dagen. Just nu spacklar vi och målar innerväggarna i garaget. Det är ett fullständigt kaos där inne då vi inte kan möblera eller sätta upp något på väggarna förrän vi har målat klart.

















2 kommentarer:

  1. Godmorgon!

    Tack! Jag passade på när himlen var så fin att ta bilden.

    Våran jul var jätte mysig. Hoppas ni haft det bra också?!

    God fortsättning! Kramar Maria

    SvaraRadera
  2. Hej! God fortsättning.

    Paviljongen är från Plantagen. I butikerna har de bara den svarta med vitt tak men det går att beställa som den vi har. Vitt trä och svart tak. Det verkar som om de bara tillverkar dem efter beställning. Första gången jag frågade sade de att de inte säljs så men jag stod på mig och frågade någon annan och då gick det.

    Själva ställningen i trä står ute. Vi monterade inte ner den. Det är en rejäl pjäs! Taket däremot tog vi bort i höstas och det förvarar vi torrt inne i garaget. Det är första vintern vi har det så jag vet inte hur det blir efter årets väder. Det ser dock ut som om det klarar sig bra.

    Fö är vi jättenöjda med paviljongen. Jättesnyggt, stabilt och stort. Jag satte i gardinstänger i mtt också med vita skira gardiner som svajar mysigt i dommarbrisen. Det kan jag visa senare i vår då vi ställer ut det hela inför sommarsäsongen igen.

    Kram Maria

    SvaraRadera