söndag 2 augusti 2009

Nu har det hänt lite

Denna helg har vi fortsatt att jobba med garagetaket. Efter missen tidigare i veckan så har vi nu hunnit läkta klart hela garagetaket. Sida 2 gick betydligt fortare då vi visst hur vi skulle göra. Vi har även hunnit med att sätta fast vindskivor på båda sidorna av garaget samt fortsatt att panela en bit. Här kommer lite bilder.







Vi har haft hjälp av både mamma och pappa denna helg. Pappa har plockat och snickrat och mamma har grundmålat staketet till verandan och balkongen.



Vi har också hunnit med att gipsa lite mer innertak på garaget så nu är inte inte långt kvar innan portarna kan sättas upp.
Nästa vecka eller veckan därpå återkommer snickarna från semestern. Det ska bli roligt att se att det börjar hända lite mer på huset också. Nu är det inte långt kvar innan vi ska gå in och börja jobba.

5 kommentarer:

  1. oj va det går undan!! Skönt med dubbelgarage, det kan vi sakna!!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej igen!! Vi flyttar in den sista augusti!! Ha en trevlig fortsatt ledighet....

    Kram

    SvaraRadera
  3. Va duktiga ni är som jobbar och bygger hus, ni får njuta och ta lite ledigt när ni flyttat in i erat fina hus!!

    Många kramar

    SvaraRadera
  4. Hej hej....ja endast 3 veckor kvar! Bänkskivan är rätt svår att få dit, det måste ju bli precis rätt mått så den passar!!! Men det grejar ni lätt!!

    Kram kram

    SvaraRadera
  5. Oj, så ni sliter... Jag är imponerad och känner mig ganska lat, med tanke på att vårt hus kom tapetserat och klart... Bävar dock inför den dagen då vi bestämmer oss för att fixa övervåningen! =)
    //Mia

    SvaraRadera